Uppe och igång!!!

Tillåt mig inledningsvis att bli en smula egoistisk. Det var en smått fantastisk känsla att få läsa vårt första nummer i somras. Om jag får säga det själv. Att något som inte så länge sedan bara fanns i tankevärlden nu också i högsta grad var verkligt. I och med vårt första nummer kunde vi glatt utropa ”vi finns”. Med detta andra nummer kan vi med en viss blygsam stolthet konstatera att vi är ”uppe och igång”.

Tack också för alla positiva återkopplingar. Nu jobbar vi i all enkelhet vidare. Vårt geografiska område utökas efter hand vad gäller att skriva om spännande producenter, krögare och annat intressant. Reportagetur finns planerad en bra bit norrut under oktober. Som vi tidigare konstaterat finns det hur mycket spännande som helst i Sverige att skriva om. När viruset nu till synes har börjat lugna ner sig och hjulen börjar rulla igen finns ännu mer. Vi på Redaktionen undersöker på allvar möjligheten att klona oss.
Arbetet med att samla tongivande föreningar och organisationer inom svensk gastronomi bär också frukt. Det gläder oss fantastiskt mycket. Ju fler vi blir desto mer kan vi också hjälpas åt att arbeta framåt. Även där ser jag rent själviskt fram emot att få ta del av många nya samarbeten och erfarenhetsutbyten. Under hösten tillkommer ett antal spännande nya samarbetspartners. Vilka de är väljer vi dock att vara lite hemlighetsfulla med. Allt för spänningen.

Innan vi släpper loss er med tidning nummer två också en upprepning av sommarens uppmaning. Glöm inte att besöka alla de fantastiska kreatörer som finns inom svensk mat och gastronomi runt om i landet. De behöver allt stöd som går för att vända siffrorna uppåt. Fortsätt att uppleva allt som finns här i Sverige, runt knuten och på hemmaplan. Med detta andra nummer av TASTE önskar vi er alla en avkopplande höstläsning.

Med gastronomiska hälsningar från oss på TASTE

Carl Wachtmeister